Klienters oplevelser

Det ville glæde mig at høre jeres oplevelser med de behandlinger I får, så I må meget gerne skrive jeres historie (formular nederst på siden), så andre kan læse om jeres oplevelser. Det kan samtidig hjælpe andre, som måske er i tvivl om hvilken behandling de har brug for.

Er du i tvivl om hvad du kan skrive, så er der lidt hjælp her:
Hvilken problematik kom du med? Hvordan havde du det umiddelbart efter første behandling? Hvordan havde du det en uge efter første behandling? Hvordan havde du det 3 uger efter behandling? (Har du modtaget mere end 1 behandling, så bedøm ud fra den sidste behandling). Mange tak for din feedback.

Skriv gerne dine erfaringer nederst på siden

18 erfaringer til “Klienters oplevelser

 1. Ida says:

  Jeg er en ung pige på 18 år der i et år var i udlandet som udvekslingsstudent og halvvejs inde i forløbet fik voldsomme smerter i ryggen, ja faktisk så slemme at vi var tæt på at arrangere hjemrejse før tiden. Jeg kæmpede med smerterne resten af tiden og da jeg så igen var hjemme, foreslog min far mig at jeg skulle prøve en behandling hos Alis, da han selv havde gjort dig gode erfaringer dermed.
  Jeg var på forhån lidt forbeholden for kranio sakral terapi da jeg ikke tidligere havde hørt om dette, men blev meget positiv overrasket over hvor blid og rar behandling Alis gav mig, og siden behandlingen der nu er ca. 5-6 måneder siden, har jeg ingen problemer med ryggen mere, så helt fantastisk hvad 1 behandling hos Alis har resulteret i – wow – så det kan jeg kun anbefale,

 2. Gert says:

  Jeg er en moden herre der det meste af livet har døjet med rygsmerter og forsøgt at få lindret dette via mange forskellige behandlingsformer samt træningsøvelser, og af og til oplevet lidt lindring, men aldrig følt at det blev helt godt og som regel hvor smerterne kun forsvandt for en periode for så igen at dukke op.
  For ca. 2 år siden faldt jeg ved en tilfældighed over Alis og hendes hjemmeside inspirerede mig til at prøve hendes behandling, og stor var min overraskelse da jeg efter blot en times blid og meget behagelig behandling fik en ekstrem rar og afslappet fornemmelse i hele kroppen, og var straks klar over at jeg havde fundet noget der virkede rigtig godt for mig.
  Ca. 6 måneder efter min første behandling fik jeg så igen en behandling og har netop igen fået en behandling, ikke fordi at smerterne var vendt tilbage, men mere som en form for forebyggelse.
  Jeg undrer mig meget over hvor effektive behandlingerne er og hvor lang tid der går mellem dem, men for mig viser det blot at Alis har fuldstændig styr på sagerne og jeg kan derfor på det varmeste anbefale hende, hvis du skulle døje med smerter i ryggen eller andre steder på kroppen,

 3. Karin Svane says:

  Jeg havde fået Foraminal stenose (forsnævring af åbningen på siden af nakkehvirvel, hvor nerverne træder ud af rygmarvs-kanalen) Jeg havde en snurrede fornemmelse i fingrene, hvilket betød jeg havde det bedst når jeg bevægede mig, derfor kunne jeg heller ikke sove, jeg hadede nætterne. Jeg var blevet indstillet til operation. En omfattende operation der betød jeg skulle starte genoptræning efter 3 mdr. og jeg ville blive stiv i en del af nakken. Jeg kunne på ingen måde overskue tanken og opsøgte Alis.
  Efter første behandling fik jeg meget ondt i nakken, hvilket jeg faktisk ikke havde før, smerterne fortsatte i 4 dage, derefter var de væk og den snurrende følelse jeg havde i fingrene var og så væk. Jeg fik en behandling mere og operationen blev aflyst.
  Jeg har det utrolig godt og har ingen smerter. Jeg kan varmt anbefale behandling af Alis’ varme hænder. Hun er en fantastisk kvinde og fantastisk dygtig.

 4. Camilla says:

  Jeg opsøgte Alis for 1 år siden pga. min dreng på 3 år led enormt meget af nightterror og jeg havde hørt at kranio sakral kunne hjælpe på det. Min søn var meget skeptisk i starten men Alis fik ham til at slappe af og til sidst lå han på briksen og slappede helt af under behandling. Hun løsnede noget i hans hofte, hvilket betød at han efterfølgende fik ondt i benene, men det gik over og han har ikke haft nightterror siden. Så tusind tak for super behandling.

 5. Kenneth Møller says:

  KRONISK BI-OG KÆBEHULEBETÆNDELSE:

  I mere end 1 år led jeg under kronisk bi- og kæbehule betændelse, som endte med en operation for at udvide hulerne i næsen. Dette havde dog ikke den ønskede effekt, idet jeg blev med med at få betændelse og var på antibiotika 3 gange på 4 måneder. Jeg opsøgte derfor Alis i juni 2018 og efter 2 behandlinger, var jeg symptomfri. Jeg her netop haft et “tilbagefald”, med begyndende tryk i hulerne, men igen hjalp 1 behandling hos Alis.

 6. Anne Max Jensen says:

  Jeg er gennem de sidste måneder blevet behandlet af Alis med rigtige gode resultater. Jeg har døjet med smerter i nakke, skulder og ryg, samt en tennisalbue pga. slidsomme arbejdsstillinger. Jeg har brugt fysioterapeut og kiropraktor gennem mange år, som til dels har hjulpet. Jeg blev opmærksom på Alis behandlingsmetode og virkning deraf, da vores søn kom slemt tilskade med ryg og nakke og Alis ved få behandlinger fik rettet op på det. Ved blid behandling har hun hjulpet mig af med smerter i især ryg, så der ikke er behov for behandling andetsteds så ofte. Jeg kan klart anbefale kraniosekral behandling.

 7. Bente Thorup says:

  Jeg kom til Alis efter at være faldet og fået et hårdt et vrid i min ryg. Alis fik ved første behandling min krop til at falde mere til ro ovenpå chokket. Efter anden behandling er jeg nu kommet så langt, at jeg selv kan arbejde videre med rygøvelser, varmepude m.m. Senere kan jeg få en opfølgende behandling hos Alis.
  Alis har et godt blik for, hvad der skal gøres og IKKE gøres, hun virker meget faglig kompetent. Jeg følte mig helt tryg under hendes behandlinger. Hele stemningen i klinikken er god, og Alice er meget behagelig at være sammen. Jeg vil klart anbefale et besøg hos Alis, hvis du døjer med noget akut eller noget mere langvarigt.

 8. Annette-Louise Arnholm says:

  En gammel rygskade generer og begrænser mig på flere måder. For det meste klarer jeg mig ved hjælp af alle de hensyn jeg har lært at tage og skåner ryggen på bedste vis. Indimellem er det ikke nok, heller ikke med yoga, – men så er der hjælp at få.
  Alis og behandlingerne hos hende har gentagne gange været min redning. Det er helt utroligt hvilken forskel det har gjort.Alis har en yderst behagelig og imødekommende personlighed, hun ved hvad hun har med at gøre, og arbejder med en helt fantastisk ro og sikkerhed. Omgående smertelindring og en positiv oplevelse for både krop og sjæl.
  Mine allerbedste anbefalinger til dig Alis.

 9. jeanett falck says:

  vores søn starte hos Alis for at se om hun kunne hjælpe ham, han er 13 år og har adhd.
  vores søn pleje ikke at have overskud til livet, hans skoledag plejet at være fyldt med konflikter med
  lære og elever,søskende,far og mor.
  Alis har nu brugt et halvt år på ham og sikken en forskel, vi har nu en søn som næsten ingen konflikter har
  mere i skolen eller der hjemme. en søn der er kommet i balance med sig selv og som er blevet glad for livet.
  det kan slet ikke beskrives hvor meget Alis har gjort for vores søn, hvor dybt det har rør os at se vores søn er blevet så positivt,og har fået mod på livet.

 10. Lene says:

  Kst var stort set den eneste behandlingsform, autoriseret og alternativ, som jeg ikke har afprøvet i et forsøg på at slippe af med min spondylose i nakken, som gjorde, at jeg i 6 år har haft kroniske smerter i arme og hænder, efter kirurgers udsagn som følge af ryghvirvlers pres på nervebaner ud til armene, men kirurgien havde jeg dog ikke turdet underkaste mig, da der er en vis sikker risiko forbundet med den. Derudover var der også stødt skuldersmerter til, der gjorde livet – og arbejdslivet stort set uudholdeligt. Jeg er halvgammel og lidt slidt, så jeg troede egentlig, at jeg bare måtte leve med det og måske fylde mig med smertestillende piller, selvom de gør en ved siden af sig selv og knap virker. Efter to Kst-behandlinger var der en betydelig mindskelse i mine smerter i skulderen. Derpå tilbød Alis mig Reiki Healing, da det også ville tage hånd om psykologiske traumer, som er en del af mit sygdomsbillede eller måske årsag…. Noget tvivlende, var jeg, men efter 4-5 behandlinger kan jeg konstatere en mindskelse i mit smerteniveau i skulder, arme og hænder til ca 0-20 procent i forhold til, da jeg begyndte behandlingen hos Alis. Og det er rart at komme hos hende i hendes lille klinik!

 11. Annette Haargaard says:

  Er hjemme igen efter en rigtig god behandling af Alis,med de fantastiske hænder.
  Jeg har været plaget af nakkesmerter i længere tid.Efter kun en behandling føler jeg mig rigtig godt tilpas. Jeg har en dejlig afslappet fornemmelse i hele kroppen.Den behandling skulle jeg have haft for længe siden! Kan kun anbefales!

 12. Charlotte Dyrholm says:

  Både min datter og jeg har været behandling hos Alis, med stor succes.
  Min datter på 6 år, fik ondt i nakken og kunne ikke kigge op, efter en enkelt behandling var problemet væk.
  Det foregår i hyggelige og trygge rammer, og min datter var tryg og glad. Der er ingen smerte under behandlingen, tvært imod.
  De varmeste anbefalinger herfra.

 13. Marianne says:

  I sommeren 2013 var jeg med i et harmonikasammenstød på motorvejen, hvor min bil blev ramt på alle sider. Efter sammenstødet fik jeg daglig hovedpine, nakkesmerter, nakkespændinger, skuldersmerter, nedsat kraft i venstre arm og hånd, rygsmerter, baldesmerter, bensmerter og smerter i venstre fod. Lægen konstaterede at jeg havde fået piskesmæld. Jeg forsøgte med fysioterapi og fik øvelser og akupunktur. Jeg prøvede at arbejde deltid, men efter et par måneder, hvor jeg bare fik det værre og værre, valgte jeg at fuldtidssygemelde mig. Jeg fik det lidt bedre og valgte at opsøge en kiropraktor. Dette havde ikke den store effekt.
  Efter 9 måneder med konstante smerter og stort forbrug af smertestillende, begyndte jeg at tænke alternativt. Jeg læste om kranio sakral terapi og kontaktede Alis. Jeg gik ind til kst med tanken om, at det var et forsøg værd. Men allerede efter et par behandlinger, begyndte jeg langsomt at få det bedre. Efter 10 behandlinger er mine rygsmerter stærkt nedsat og smerterne i balder, ben og fod er stort set forsvundet. Endvidere er hovedpinen blevet reduceret og jeg oplever nu dage uden hovedpine. Jeg slapper mere af og spænder ikke så meget i kroppen mere og jeg er stoppet med smertestillende.
  For en piskesmælds ramt er det meget svært at slappe af, når andre røre ved ens nakke. Men Alis er meget forsigtig og hun får en til at føle sig tryg. Jeg giver min varmeste og bedste anbefaling til Alis.

 14. Janni G. Nielsen says:

  I 2007 blev jeg påkørt bagfra og fik et piskesmæld. Siden har jeg døjet med smerter i nakke/skulder, hovedpine/migræne og kvalme. Jeg har prøvet forskellige fysioterapeuter og zoneterapi i håb om at få smertene til at forsvinde eller bare blive minimale. Det har kørt meget op og ned. Nogle dage har jeg haft det okay og andre dage helt ad H… til. Igennem sygemelding, afklaringsforløb og træning med fysioterapeut fik jeg anbefalet kranius-sakral terapi hos Alis i Vejle. I starten var jeg skeptisk og tænkte, hvad er det for noget hokus-pokus, men jeg blev klogere. Det er det bedste der er sket for mig. Efter 3-4 behandlinger, er jeg stort set smertefri og kan leve en normal hverdag. Det kan varmt anbefales.

 15. Malene M. Pedersen says:

  Jeg har i nogle år haft problemer med kraftig hovedpine, der har påvirket min skolegang. Hverken læger, fysioterapeuter eller neurologer har kunnet påpege årsagen til den konstante hovedpine. Efter en periode af behandlinger ved en fysioterapeut, sagde hun at jeg havde kraftige spændinger, hun ville have besvær med at fjerne. Da fik jeg anbefalet Alis, som glædeligt ville tage imod mig. Hun fjernede efter kun få behandlinger, min hovedpine og mine spændinger helt, så jeg i dag er afslappet og klar til hver ny dag, der kommer. Alis er rolig og stille af natur, der får en til at føle sig veltilpas. Vil helt klart anbefales, til både babyer, ældre og der imellem.

 16. Kirsten Jensen says:

  Jeg var udsat for en påkørsel og fik flere på hinanden følgende behandlinger for at afstresse kroppen. Det virkede og det var dejligt. Siden er jeg kommet igen for at blive “sat ned i gear”. Et smertende knæ har Alis også behandlet effektfuldt. Jeg har anbefalet Alis til venner og døtre.

 17. Rikke B. Christiansen says:

  Første gang jeg opsøgte Alis var i januar 2011, efter at jeg i flere år havde døjet med migræne og kraftige muskelspændinger/smerter ca 10 dage hver måned. Efter den første behandling fik jeg et kraftigt migræneanfald som varede flere dage, hvilket jeg vidste kunne være en af bivirkningerne. Efterfølgende ændrede mine anfald sig, så fra oftest at starte i venstre side til nu at starte i højre side af hovedet. Frem til marts fik jeg 3-4 behandlinger. Herefter faldt mine månedlige anfald til kun at komme enkelte dage hver 2 til 3 måned. Ting som får kunne udløse et anfald, kunne jeg nu oftere gøre uden efterfølgende anfald.
  Efter et kraftigt anfald i oktober 2011 (hvor jeg havde været snart 4 måneder uden anfald ) opsøgte jeg igen Alis. Siden har jeg ikke haft et anfald. Jeg mærker en ekstra styrke i kroppen og glæde ved, at jeg siden marts har fået en stor del af mit liv igen.
  Jeg kan varmt anbefale både Alis og kraniosakral terapi. Alis er en varm og nærværende kvinde, som jeg følte mig tryg ved fra første møde.

 18. Anne Bak says:

  Jeg har tidligere fået behandling for rygsmerter og migræne hos en fysioterapeut og derefter en kiropraktor. Her oplevede jeg, at der kun blev arbejdet med problemområdet, hvilket gjorde, at smerten blev eller vendte tilbage. Alis arbejder helhedsorienteret, og allerede efter første behandling var jeg i bedring. En behandling hos Alis foregår i beroligende, hyggelige omgivelser med duftlys i vindueskarmen, lyden af behageligt, afslappende musik i baggrunden, og med Alis’ vindende væsen og magiske hænder føler man sig tryg. Det er jo den bedste forudsætning for, at kroppen er klar til at blive arbejdet med. Under en behandling oplever jeg bølger af god energi og velvære, mens Alis blidt arbejder med hele kroppen. Jeg er ikke i tvivl om, at det er healende for både krop, sind og sjæl. Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Alis om det er pga. smerter og/eller for at få en skøn oplevelse af velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *