Reiki

HVAD ER reiki?

Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem. Alt er forbundet med hinanden i et energetisk system. Reiki betyder ”universel livsenergi” og er en tusind år gammel healingsmetode, der stammer fra tibetansk buddhisme og blev brugt af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse. Metoden blev genopdaget i 1800-tallet af den kristne præst Mikao Usui. Reiki er ikke en religion eller et bestemt trossystem, og det er heller ikke en forudsætning at tro på det, for at det virker.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Reiki-healing foretages ved, at behandleren lægger sine hænder på eller lige i auraen af modtageren, og der overføres den universielle livsenergi til modtageren, der hvor vedkommende har brug for det. Derfor føles alle behandlinger ikke ens. Reiki-healingen afbalancerer det, der er behov for, og det er derfor meget individuelt, hvad man oplever under en healing.

Reiki-healing kan anvendes til alle former for kropslige og psykiske ubalancer, og kan fint kombineres med fx kranio sakral terapi.